Hitta aktiviteter

Kommande Evenemang

juni 2022
juni
Illustration. Tio kvinnor med olika personliga klädstilar och med ett bestämda ansiktsuttryck. En står med en gul fana en annan sitter ner och har ett rosa kvinnotecken på tröjan.

Guidad temavisning av utställningen MOD2021

Följ med museets utställningsproducent och lär dig om hur kampen för kvinnlig politisk rösträtt såg ut i Bohuslän.

Guidad visning av utställningen MOD2021

juni
Foto. Pernille Silfverbeerg i profil vid ett stilla hav i ljus stickad tröja och halsduk. Hon har håller upp händer iklädda vantar i Bohus Stickning och ler.
kl. 17.30–20.00

INSTÄLLT Bohus Stickning – kurspaketet!

Kursen är inställd. Men misströsta inte, vi kör i november istället, varmt välkomna då! En kurs med Bohus Stickning, under fyra tillfällen under maj och juni får du chansen att lära dig massor. Det blir film, föreläsningar och kurs i stickningen. I kursen ingår material som räcker till handledsvärmare att njuta av svala sommarkvällar. Kurspaketet passar både den erfarne och nybörjaren.

Entré: 1450:-
juni
Foto. Ovan taget foto på föremål på träbord; yxa, tre stearinljus, bröd, förstahjälpen-kit med flera
kl. 9.45–16.00

”Sköt dig själv”, en kurs i hemberedskap

Intresset för hemberedskap är högt just och i en föränderlig värld är väl inte det så konstigt? Välkommen att lära dig tillsammans med Lottakåren!

juni
Foto. Porträtt på Dina Grundberg. Hon har en senapsgul blus, håller ena handen i håret andra om nacken. Tittar in i kameran med ett litet leende.
Konsert
kl. 14.00–15.30

”Jag ljuger mest om allt” jazz med Dina Grundberg trio

– framför egenkomponerade jazzvisor på svenska. Dina Grundberg är uppvuxen i Uddevalla och studerade i sin ungdom på den lokala kulturskolan, nu kommer hon tillbaka och genomför en konsert på hemmaplan.

Entré: 100:-
Plats: Hörsalen
juni
Foto. Foto av tre personer utklädda till pingviner på en grön sommaräng. Fotot är lagt på en bakgrund i magenta.

Konstkollo 13-16 juni

Ta chansen att delta i en fyradagarskurs - ett kreativt sommaräventyr! Träffa konstnärer, lär känna nya vänner, samtala om konst, utforska olika material och tekniker; skulptur, teckning, måleri och mycket mera. För dig som är 13-18 år.

Guidad visning av utställningen MOD2021

+ Exportera Listade Evenemang