Museibutiken

I museibutiken hittar du det mycket och vi vågar påstå att det finns något för alla. Den lokala prägeln och det gedigna hantverket är två ledstjärnor i vårt handplockade sortiment. Vi erbjuder keramik och slöjd från lokala hantverkare, konsthantverk, svensk design och produkter med anknytning till våra utställningar. För dig som gillar att dekorera ditt hem med produkter från tidlösa William Morris har du hamnat rätt.

15 juni öppnar museet och det innebär att du även kommer ha möjligheten att handla i vår museibutik på plats igen. Butiken ser lite annorlunda ut för att skapa en större framkomlighet för att undvika trängsel – färre hyllor, men med ett lika spännande sortiment. Vi har ingen kontanthantering under perioden som viruset finns i samhället, däremot fungerar betalning med bankkort och Swish bra.

Du finner också utvalda delar av våra produkter i vår webbshop.


Sommarerbjudande i butiken, 25% på dessa tre utvalda ting så långt lagret räcker:

 

 

Skippa plastkassen och shoppa i tygkasse, vår egen framtagna variant hittar du i flera färger. Smart och lätt att packa strandens dagspackning i. 

 

PresenttipsVasen Sphere från svenska Born in Sweden, tre storlekar att välja bland.  En kul och funktionell inredningsdetalj som balanserar upp sommarens grönska med ett litet insatsklot av metall 

 

I vårt badortsskåp bland handdukar och litteratur på ämnet bad, hittar du mysiga tvålar av god kvalité. Passa på att köpa några extra nu till rabatterat pris, det är en populär och högaktuell bortpresent istället för blomman ! 

 

Presentkort

Vill du ge bort en present men vet inte vad du ska köpa? Eller en Bohus Stickning men vet inte vilket mönster? Då är våra presentkort ett utmärkt alternativ. Du köper i museibutiken eller beställer via butik@bohuslansmuseum.se Ange vilken summa du vill ha. Du betalar enkelt via faktura.

Produkter från Mr Bear Family

Produkter från Mr Bear Family för skägget och tatueringarna hittar du hos oss!

Kontakta oss

Du når butiken på telefon +46 (0)522 – 65 65 01 eller butik[at]bohuslansmuseum.se

Inköpsansvariga

Vi söker hela tiden produkter i regionen, gärna ekologiskt och- eller med ett hållbart tänk. Har du tips eller önskemål om någon vara? Kontakta och tipsa oss gärna.

Petra Skarp, +46(0)522 – 65 65 15, petra.skarp[at]bohuslansmuseum.se

Hannah Stening, +46 (0)522 – 65 65 15, hannah.stening[at]bohuslansmuseum.se