Museibutiken

I museibutiken hittar du det mesta som hör Bohuslän till och vi vågar påstå att det finns något för alla. Den lokala prägeln och det gedigna hantverket är två ledstjärnor i vårt handplockade sortiment. Vi erbjuder keramik och slöjd från lokala hantverkare, konsthantverk, svensk design och produkter med anknytning till våra utställningar. Här hittar du också ett stort sortiment av tvålar och andra härliga badprodukter då Uddevalla har en lång historia som kurort.

15 juni öppnar museet och det innebär att du även kommer ha möjligheten att handla i vår museibutik på plats igen. Butiken ser lite annorlunda ut för att skapa en större framkomlighet för att undvika trängsel – färre hyllor, men med ett lika spännande sortiment. Vi har ingen kontanthantering under perioden som viruset finns i samhället, däremot fungerar betalning med bankkort och Swish bra.

Du finner också utvalda delar av våra produkter i vår webbshop.


I september så kan du fynda i vår höstrea! 25 – 75 % rabatt på utvalda produkter:

Kom in och fynda i vår bokrea och varför inte köpa med ett ljus hem för mysiga höstkvällar.

Fina får slöjdade av Rustan Olsson från Uddevalla och Brickor från Vivian Fräknefjod i Ljungskile. 25% på fint hantverk!

Pralinfat från Anna-Lena Dancy i Gunnilse. Glasögonfodral och korthållare från Rage for Leather i Uddevalla. 25% på fint hantverk!

 

Vill du ge bort en present men vet inte vad du ska köpa? Eller en Bohus Stickning men vet inte vilket mönster? Då är våra presentkort ett utmärkt alternativ. Du köper i museibutiken eller beställer via butik@bohuslansmuseum.se Ange vilken summa du vill ha. Du betalar enkelt via faktura.

Kontakta oss

Du når butiken på telefon +46 (0)522 – 65 65 01 eller butik[at]bohuslansmuseum.se

Inköpsansvariga

Vi söker hela tiden produkter i regionen, gärna ekologiskt och- eller med ett hållbart tänk. Har du tips eller önskemål om någon vara? Kontakta och tipsa oss gärna.

Petra Skarp, +46(0)522 – 65 65 15, petra.skarp[at]bohuslansmuseum.se

Hannah Stening, +46 (0)522 – 65 65 15, hannah.stening[at]bohuslansmuseum.se