Kommande Evenemang

Kommande Evenemang

maj 2024

maj
På bilden står 10 personer på en klipphäll. I bakgrunden skymtar en sjö och skog som avtecknar sig mot horisonten. Ovanför en skymningsfärgad himmel. Personerna, sex kvinnor och fyra män, är klädda i klädedräkter från olika tidsperioder. De representerar olika epoker från stenålder till modern tid. Kläderna varierar också, från vardagliga och enkla kläder till påkostade övreståndsdräkter.
Visning
kl. 13.00–13.30

Visning av utställningen Historien om Bohuslän

Välkommen på visning av utställningen Historien om Bohuslän.

Plats: Bohushallen
maj
Foto. Rum med instrument uppställda, tre gitarrer till höger en mikrofon i mitten ett elpiano och en bas till vänster. Fönster med klar sol i bakgrunden.
kl. 17.30–19.00

Musikcafé med Kulturskolan

Missa inte Kulturskolans vårkonserter, allt från solo till orkester!

maj
Foto. Fyra personer runt ett mötesbord, några med datorer. Två tittar mot en vittavla med post it lappar där en person står upp och pekar och tittar på lapparna.
Föredrag
kl. 18.00–20.00

NPF på arbetsplatsen

Hur kan vi skapa en inkluderade och stöttande arbetsmiljö för alla oavsett individuella utmaningar?

Entré: Biljett 100:-, via Studieförbundet Vuxenskolan
maj
Foto. Demonstrationsplakat mot ljusblå himmel. Svart bakgrund, text i vitt "one World" en målad jordglob i grönt och blått. Plakatet sitter på en träpinne.
Föredrag
kl. 18.00–19.00

Klimat och natur i EU-valet

Är du nyfiken på hur klimatfrågan tas upp i EU-valet? Vilka frågor ligger på agendan och varför?

Visning
kl. 13.00–13.30

Visning av utställningen Historien om Bohuslän

Välkommen på visning av utställningen Historien om Bohuslän.

Plats: Bohushallen
kl. 17.30–19.00

Musikcafé med Kulturskolan

Missa inte Kulturskolans vårkonserter, allt från solo till orkester!

maj
Foto. Fem medelålderskvinnor iklädda bohusstickning-tröjor. Tittar in i kameran och ler.
kl. 10.00–13.00

Bohusstickningscirkel

Nu kan du spana in Bohusstickning live! Kanske vill du bara se hur stickgruppen gör, kanske vill du inspireras, kanske är du erfaren eller nybörjare och vill vara med? Nu har du möjligheten till allt detta på museet och träffa Bohusstickningsgrupp.

Entré: Fri entré, drop in
maj
Fotokollage. Ung kvinna med själ står i ett utställningsrum och läser en bok. Vänster hörn logga med text "Uddevalla poesifestival", Höger hörn två personer på scen.
Barn och unga
kl. 11.00–21.00

Uddevalla Poesifestival 2024

Festivalen erbjuder en dag fylld med poesi, musik, workshops och mingeltorg, samt en barnfestival med roliga aktiviteter för de små. Det här är en dag du inte vill missa - fylld av inspiration och kreativitet, välkommen!

maj
Foto. Piano och i förgrunden blommor.
kl. 18.30–19.30

Nu är kommen den lyckliga tid

Hyllningskonsert för Georg Riedel och Stefan Nilsson, framförd av Uddevalla kammarkör.

maj
Foto. 20 st personer i medelåldern poserar i en stentrappa utomhus. Medparten ler och tittar in i kameran, de har ytterkläder på sig och solen lyser på gruppen.
kl. 18.30–19.30

Tema tid

Luta dig tillbaka och ta del av Uddevallakörens årliga vårkonsert!

+ Exportera evenemang