Laddar Evenemang

Aktiviteter

Hitta aktiviteter

Kommande Evenemang

juli 2020
Lördag
18
juli
Besök oss
kl. 11.00–12.30

Utomhusyoga

Lördagen den 18 juli - träffar ni Charlotte Sellbrandt som håller ett yogapass 90 minuter i klassisk hathayoga. Klasserna utgår från den klassiska yogans grunder, där fokus ligger på att hitta vårt naturliga tillstånd, fritt från prestation och görande. Vi går igenom utvalda kroppspositioner (asanas) som stimulerar och berör oss både fysiskt, emotionellt och mentalt. Vi använder andetaget för att hitta och påminna oss om livets rytm och flöde.

Entré: Fri entré
Lördag
25
juli
Miljö och hälsa
kl. 11.00–12.30

Utomhusyoga

Lördagen den 25 juli träffar ni Anette Lindgren som håller ett yoga – mindfulness pass i 90 minuter. Anette finns i Uddevalla på Yoga- mindfulness Centrum Uddevalla som ni hittar på FB eller om ni önskar direkt kontakt med Anette via mail till anettefjallvagen@hotmail.com

Entré: Fri entré
augusti 2020
Lördag
1
augusti
Miljö och hälsa
kl. 11.00–12.30

Utomhusyoga

Lördagen den 1 augusti - träffar ni Charlotte Sellbrandt som håller ett yogapass 90 minuter i klassisk hathayoga. Klasserna utgår från den klassiska yogans grunder, där fokus ligger på att hitta vårt naturliga tillstånd, fritt från prestation och görande. Vi går igenom utvalda kroppspositioner (asanas) som stimulerar och berör oss både fysiskt, emotionellt och mentalt. Vi använder andetaget för att hitta och påminna oss om livets rytm och flöde.

Entré: Fri entré
Måndag
3
augusti
Kultur & Natur
kl. 18.00–21.00

Kultur- och naturkryssning i Havstensfjorden med M/S Byfjorden

En favorit i repris: Lars Rydbom, f.d. byggnadsvårdsantikvarie Bohusläns museum och Jan Uddén,biolog Bohusläns museum, berättar om fågellivet, havsmiljön, byggnader och kulturminnen utmed fjorden.

Entré: Entré 50 bokas via www.nortic.se eller hos Bohusläns museum
Onsdag
5
augusti
Föredrag
kl. 12.00–12.45

Vad händer med fågellivet i skärgården?

Museets biolog Jan Uddén berättar paradigmskiftet i vår marina miljö och i vårt jordbrukslandskap vilket har gjort märkbara avtryck i vår kustfågelfauna.

Entré: Fri entré
Plats:
Onsdag
5
augusti
Barn och unga
kl. 13.00–14.00

INSEKTSORKESTERN – en småkrypskabaré för hela familjen

Vi får bekanta oss med tre finurliga insekter: en läderbagge, en fjäril och ett bi. Med sång, musik och berätteri tar dom oss med på en rumlande och tumlande resa i dom små insekternas myllrande värld.

Entré: Fri entré
Plats: Museiparken
Onsdag
5
augusti
Föredrag
kl. 14.00–15.00

Skarv i Bohuslän – Vad är det för en fågel och hur tar man reda på vad den äter?

Nu kan du som vill närvara när vi undersöker vad storskarvarna i Byfjorden har för fiskdiet.

Entré: Fri entré
Lördag
8
augusti
Miljö och hälsa
kl. 11.00–12.30

Utomhusyoga

Lördagen den 8 augusti - träffar ni Ann-Christine Bjørli som håller ett Yinyoga pass i 90 minuter. Hennes företag Sophia Beröringsterapi är i startgroparna så ni kan inom en snar framtid hitta hennes hemsida www.sophiaberöringsterapi.se för mer information om verksamheten. Om ni önskar direkt kontakt skicka ett mail till info@sophiaberöringsterapi.se

Entré: Fri entré
Söndag
9
augusti
Kultur & Natur
kl. 9.00–15.00

Exkursion till Nöddökilen, Orrevikskilen och Gullmarn

Skådarskola för stora och små.

Entré: Fri entré men föranmälan krävs
Lördag
15
augusti
Miljö och hälsa
kl. 11.00–12.30

Utomhusyoga

Lördagen den 15 aug träffar ni Charlotte Sellbrandt som håller ett yogapass 90 minuter i klassisk hathayoga. Klasserna utgår från den klassiska yogans grunder, där fokus ligger på att hitta vårt naturliga tillstånd, fritt från prestation och görande. Vi går igenom utvalda kroppspositioner (asanas) som stimulerar och berör oss både fysiskt, emotionellt och mentalt. Vi använder andetaget för att hitta och påminna oss om livets rytm och flöde.

Entré: Fri entré
+ Exportera Listade Evenemang