Hitta aktiviteter

Föredrag
kl. 18.00–19.30

Inställt: Café Planet – Hitta ut

Med anledning av Coronaviruset är den här föreläsningen inställd. Nytt datum för hösten planeras.

Plats: Spisrummet
Föredrag
kl. 18.00–19.00

Inställt: Elbilar – Med blicken mot framtiden

kl. 18.30–19.30

Inställt: Konsert med Ingesunds folkhögskola

Med anledning av Coronaviruset är den här konserten inställd.

Plats: Hyllan
kl. 13.00–14.00

Inställt: Lunchkonsert – Bokenäsets Ådra

Med anledning av Coronaviruset är den här konserten inställd.

Plats: Hyllan
kl. 16.00–18.00

Inställt: FILMIS visar – En dag till att leva

Warsawa, 1975. Ryszard Kapuscinski är en krigskorrespondent med veteranstatus, en idealist och en anhängare av hopplösa fall och revolutioner.

Entré: 12-filmskort 350 kr, 3-filmskort 200 kr. Ungdomar 15–20 år, medlemmar i landstingets personalklubb och i Uddevalla kommuns personalförening får 50 kr rabatt på 12-filmskortet.
Plats: Hörsalen
kl. 9.30–12.00

Fågelvandring på Porsen

Den här aktiviteten är utomhus och kommer att genomföras som planerat. Vi kommer att få se och höra minst 30 olika fågelarter, bl a grågäss, tranor, ormvråkar och kanske pilgrimsfalk. Efter att vi spanat från fågeltornet grillar vi korv tillsammans med medlemmar från Bohusläns ornitologiska förening.

kl. 18.00–20.00

Inställt: När armarna inte räcker till… – fiske och fågelliv i Patagonien

Vinden viner, vattnet piskas upp i vitt skum och kläderna ligger klistrade mot kroppen av vindtrycket. För 15 minuter sedan var det kav lugnt. Nej, det är inte något extremt klädtest i en vindtunnel. Det är vardagsväder i Rio Gallegos i sydöstra Patagonien. En resebetraktelse från till den sydligaste delen av det sydamerikanska fastlandet – med fokus på sportfiske efter havsöring och naturstudier.

Plats: Hörsalen
kl. 10.00–11.00

Påskäggsjakt och stadsvandring för familjen

Välkomna till en historisk och spännande stadsvandring genom Uddevallas stadskärna med en spännande påskäggsjakt. Max 10 pers, föranmälan via 0522 - 65 65 24.

kl. 9.30–12.00

Fågelbingo kring Bäveån

Den här aktiviteten är utomhus och kommer att genomföras som planerat. Vi samlas utanför Bohusläns museum och går Norra Hamngatan till Hasselbacken och följer Bäveån på Sa.Hamngatan. Vi kryssar i en ”Fågelbingo-bricka” och ser hur många arter vi hör och ser.

Visning
kl. 13.00–14.00

Inställt: Guidad visning – Samlare och samlingar

Välkommen till en guidad visning av utställningen Samlare och samlingar. Visningen börjar vid Konsthallens entré.

Plats: Konsthallen
+ Exportera Listade Evenemang