Laddar Evenemang
Temakväll
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

onsdag 12 juni 16:00 - 18:30

Framtidens Uddevalla?

Kom och var med på en inspirerande och informativ kväll för hela familjen med fokus på stadens utveckling. Det blir panelsamtal, livepodd, vernissage, cirkusuppträdande och konstvisning. Och såklart får du träffa journalisterna på Bohusläningen.

Tid: kl. 16.00–18.30
Entré: Fri entré

Kom själv, med vännen eller ta med hela familjen. Bohusläningen finns på plats för att möta läsarna. Ta chansen att ställa dina frågor om Krim, Nära eller lyssna live när ett avsnitt av Oddepodden spelas in. Det blir även vernissage, guidad tur av konstutställningen As dreamers do och besök av cirkusprinsessan Johanna Abrahamsson.

Det hela avrundas med ett panelsamtal i Hörsalen där spännande gäster diskuterar frågor som: Hur kan vi göra Uddevallas innerstad till en ännu mer attraktiv och rolig plats att vistas på? Och vilka framtidsjobb och verksamheter kommer att vara en del av Uddevalla om tio eller tjugo år?

Vi kommer också att utforska vilket ansvar stadens politiker har för Uddevallas framtid.

Kom och var med på en inspirerande och informativ kväll där du får chansen att lyssna på och delta i samtal om stadens utveckling. Det är en perfekt möjlighet att få insikt i planerna och visionerna som kommer att forma Uddevalla under de kommande åren.

Missa inte chansen att vara en del av samtalet och bidra till stadens framtid!

Alla som anmäler sig till panelsamtalet, får ett förmånligt pris på kanelbulle och kaffe på Kajkanten denna dag (ni får mer information av Bohusläningens personal under evenemanget – kontakta dem vid frågor).

Eventet är kostnadsfritt och öppet för alla men panelsamtalet kräver en anmälan för att säkra en plats. Du anmäler dig via Bohusläningens hemsida:

https://stampen-media.confetti.events/paneldebatt-framtid-uddevalla

Välkommen!