Utställning

Reality Check Covid 19

SÖKES: Din berättelse

Reality Check Covid 19

På vilket sätt har coronaviruset påverkat ditt liv? Vi vill ha dina tankar och berättelser. Vilka utmaningar och kanske möjligheter som den här speciella situationen fört med sig i ditt liv. Genom att fylla i formuläret här på hemsidan bidrar du till att berika vår kunskap om livet under pandemin. Din berättelse kommer växa samman med vårt nyskapade multifunktionella rum på museet, tillsammans med dig skapar vi rummets innehåll. Så du förstår, vi behöver dig, din historia är viktig.

Verklighet och upplevelser är något vi alla befinner oss mitt i och är med om, men vad vi kanske inte alltid tänker på är hur olika våra upplevelser av samma verklighet kan vara.

Hur har du hanterat din tillvaro under den tid som pandemi och covid-19 blivit ord på varje människas läppar? Vi vill gärna fånga upp några av alla de miljoner upplevda verkligheter som finns.

Foto. Utställningshall med två bord och fyra stolar. “Reality Check Covid 19” skrivet med svarta versaler på en av hallens väggar.

Du kan vara medskapare till det multifunktionella rummets innehåll.

Vill du vara med och hjälpa oss? Här har du möjlighet att dela med dig av dina tankar och upplevelser.

Foto. Två kvinnor i 30-års-åldern på var sin sida om en transparent plastskärm, “Prathållplats” står skrivet högst upp på skärmen.

Slå dig ned och samtala vid någon våra säkra prathållplatser.

Du kan dela med dig av smultronställen som blivit särskilt viktiga för dig under den här tiden. Eller slå dig ner vid prathållplatsen och utbyta erfarenheter med en medmänniska på ett corona-säkert sätt, gärna med hjälp av de frågor som vi har satt ihop.

Det som vi vill göra är en reality-check här och nu.

Klicka här för att dela med dig av din berättelse