lördag 28 januari 11:00 - 17:00

Invigning EPA Sverige

Fotografen Benjamin Nørskov har under 4 år rest i Sverige och fotograferat EPA-ägare.

Plats: Hyllan
Entré: Fri entré
Fotografen Benjamin Nørskov har under 4 år rest över stora delar av Sverige för att träffa och fotografera EPA-ägare. I varje porträtt möter vi en ung människa och får en glimt av deras individuella berättelse. Mellan porträtten uppstår också en gemensam berättelse om en ungdomskultur, om en generation och om ett land. Dokumentationen är ett sätt att skildra tonåringarna och den fysiska manifestationen av EPA-livet som det ser ut idag, men är också ett arkiv och en tidskapsel för kommande generationer.

Program för dagen

• Två tillfällen: Kl. 11.00-12.30 och 14.15-15.30
    • Benjamin Nørskov fotograferar A-traktorer.
    • Kom och låt dig fotograferas med din A-traktor!
    • Plats: Bohusläns museums framsida
  • Kl. 13.00 Invigning av utställningen.
    • Medverkar gör: Annette Prior, museichef, Liselotte Munther, enhetschef, Benjamin Nørskov, motorprästen Martin Wihlborg och ungdomsvägledare Jonas Nilsson från Tanums
      kommun.
    • Plats: Hyllan
  • kl.12.00-15.00 finns Trestads Trafikskola på plats för att svara på frågor och ni som kommer kan erhålla en värdecheck på 200:- från trafikskolan.
  • Under dagen: Bilbingo på Kampenhofparkeringen med priser från Wunderbaum, EPA-dunk i utställningen

Övrigt

• Parkering: Du kan parkera din A-traktor på Bohusläns museums personalparkering på baksidan.
  • Parkeringstillstånd är gratis och finns att hämta i museets reception.
  • De femtio första besökarna i utställningen får en goodiebag från företaget Wunderbaum!
Utställningen  EPA Sverige  visas mellan 28 januari– 21 maj 2023. Läs mer om utställningen här.