Konsert

torsdag 19 maj 17:30 - 20:00

INSTÄLLT Ord och inga visor med Söcken

Förra året firade svensk demokrati 100år. Nu bjuder vi in till en kväll där vi varvar musik med samtal om hur vi värnar vår demokrati. Kom och lyssna och prata om det viktigaste vi har! Utställningstips i samband med programpunkt är MOD2021 i Bävehallen.

Plats: Spisrummet
Entré: 50 :-, föranmälan

Söcken spelar svängiga låtar med texter som talar till var och en. De spelar framförallt Elisabets egna texter som är tonsatta och arrangerade för Söckens eget jazziga sound. Texterna belyser vardagens händelser och blandar friskt mellan allvar, eftertänksamhet, tristess och humor. De tolkar även en del kända låtar med talande texter.
Söcken består av Elisabet H. Hallhage på sång och gitarr, Sören Backman på bas och Per Maupoix på piano.

Föranmälan och biljett

Anmäl dig i museets reception 0522 65 65 01, din biljett för 50 :- betalar du i dörren i Spisrummet via Swish eller kontant. Inkluderar fika!

Eller boka din plats här. Betala med Swish på plats.

Fika

Vi bjuder på kaffe/te och kaka. Vill du ha mer att äta får du gärna köpa med dig från restaurang Kajkanten.

Kontakta: Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 – 33 00 900
#demokratiiväst

Utställning kopplad till programpunkt

Vi har flera basutställningar som berör ämnen som demokrati, historia och människoöden.

Den här programpunkten är särskilt kopplad till den temporära utställningen MOD2021 om kampen om allmän rösträtt och kvinnorättskämparna i Bohuslän. Läs mer om utställningen här!