torsdag 26 mars 18:30 - 20:00

Inställt: Mirja Klippel och Alex Jønsson

Med anledning av Coronaviruset är den här konserten inställd. Nytt datum för hösten planeras.

Den finska singer songwritern Mirja Klippel bor i Köpenhamn och vann priset för sin debut EP Lift Your Lion som är inspelad tillsammans med den uppmärksammade Alex Jønsson.

Uttrycket är personligt och hudlöst och tillsammans med Alex skapar hon en musikalisk värld det inte går att värja sig ifrån. Mirja sjunger om kärlek och längtan; om naturen och om att aldrig riktigt känna sig hemma någonstans.

2018 släppte hon sin första fullängdare River of Silver.

Låt dig hänföras av de öppna ackorden melodierna och de känslofyllda gitarreskapaderna som tar dig med på en känslofylld musikalisk resa.

”Klippel makes the song sound like a dream. The audience is spellbound, sensing the last vibrations of the room, until, many seconds later, bursting into an applause. Beautiful the audience sighs” – Hannoversche Allgemeine Zeitung