Höstlov på museet
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

31 oktober, 2023 13:30 - 15:10

RÄTT FILM: Vem är du, Mamma Mu?

En rolig, färgsprakande och varm, ny långfilm om populära och älskade Mamma Mu och Kråkan. Filmen börjar kl 14 men från kl 13.30 kan du klippa biljetter med Uddevalla filmklubb Filmis!

Plats:
Entré: Fri entré, föranmälan krävs (drop in i mån av plats)

Om filmen

När Mamma Mu blir inspirerad av barnen och vill göra sin alldeles egna Mu-sikal, råkar hon ställa till det rejält. Lillebrors älskade nalle försvinner under mystiska omständigheter och det är Mamma Mus fel.

”Kan du inte bara vara en vanlig ko?” undrar hennes vän Kråkan. ”Då händer ingenting!” Men det är ju precis det Mamma Mu vill undvika. Hon älskar när det händer saker! Inte bara så sorgliga saker. Tillsammans börjar Mamma Mu och Kråkan följa spåren efter den saknade nallen.

Praktisk information

Föranmälan: Du bokar platser till filmen i museets reception på plats eller via telefon: 0522 65 65 01.
I mån av plats går det bra att komma utan att boka biljett, då kan vi inte garantera dig en plats.