Konsert

onsdag 21 september 19:00 - 21:00

Pop & Pub: Lille Bro + Cornwall & Petrén

Duokonsert på Bohusläns Museum med två av finalisterna från förra årets regionfinal i P4 Väst i P4 Nästa. Nu står Lille Bro och Cornwall & Petrén på samma scen. Det blir akustiskt, nära och ett efterlängtat möte med livepubliken.

Plats: Hörsalen
Entré: Entré 150/100:-, biljetter köpes via Nortic.se

Välkommen på en kväll med pop & pub. Som alla kvällar har vår restaurang- & cafépartner Kajkanten öppet. Det blir en mysig kväll att umgås, tugga och uppleva lokala stjärnskott.

Lille Bro och Cornwall & Petrén, två av finalisterna i förra årets regionfinal i P4 Väst i P4 Nästa, står på samma scen i en duokonsert. Det blir akustiskt, nära och ett efterlängtat möte med livepubliken.

Lille Bro från Brodalen, Lysekil består av Emma Walling sång och Joakim Linder sång, gitarr och keys. Deras medryckande poplåtar, som ”Jag kommer aldrig förlåta dig” och ”Fullkomligt Full” presenteras den här kvällen i ett mer avskalat format.

Cornwall & Petrén från Uddevalla är Chris Cornwall (sång) och Daniel Petrén (sång, gitarr). De blandar eget material  ex ”See You Tomorrow” och ”A Song For Life” med tolkningar av musik från sina musikaliska förebilder. Gitarrbaserad pop med influenser från visa, country och soul.

Köp biljetter:

Boka biljett här eller köp din biljett i museets reception.