Laddar Evenemang
Film
  • Det här event har passerat.

Detaljer

söndag 25 oktober 16:00 - 18:00

FILMIS visar: Adam

Kunderna står i kö varje morgon när Alba öppnar luckan till sitt lilla bageri där hon säljer sina läckra hembakade bröd och bakverk. Bageriet har hon startat för att kunna försörja sig och sin dotter, sedan hon blivit änka. Men kampen för att överleva har gjort henne hård och avstängd från sina känslor. En dag knackar det på dörren. Samia är höggravid, helt ensam och har ingenstans att ta vägen. Det kunde ha blivit ytterligare en börda på Albas axlar men det blir tvärtom. Något som legat gömt länge väcks till liv och livet blir plötsligt så mycket ljusare.

Plats: Hörsalen
Tid: kl. 16.00–18.00
Entré: 12-filmskort 350 kr, 3-filmskort 200 kr. Ungdomar 15–20 år, medlemmar i landstingets personalklubb och i Uddevalla kommuns personalförening får 50 kr rabatt på 12-filmskortet.

På grund visningsrättigheter ersätter den här filmen Atlantics som var planerad att visas.

Medlemsskap i FILMIS-filmklubb krävs för att boka biljett. Se https://uddevalla.filmstudio.se/ för mer information om hur du blir medlem.

På grund av Corona måste alla som vill se filmen föranmäla sig via den här länken https://www.nortic.se/dagny/event/28889 för att vid visningstillfället motverka onödig smittspridning.