Laddar Evenemang
Temakväll
  • Det här event har passerat.

Detaljer

onsdag 20 oktober 18:00 - 20:30

Bokens dag

En härlig kväll i bokens tecken på Bohusläns museum. Här får du höra författarna Åsa Hellberg, Christin Kashou, Kristina Ohlsson och Christer Johansson berätta om sina böcker. Konferencier är Jenny Magnusson.

Plats: Hörsalen
Tid: kl. 18.00–20.30
Entré: 200:-, biljetter köpes via Nortic.se

Christin Kashou – ”Med den här kokboken vill jag förmedla min kärlek till det ostasiatiska köket, och jag hoppas kunna inspirera fler att öppna upp sina sinnen för dess enastående råvaror och recept.”
Utforska Ostasiens unika råvaror och smaker med Christin Kashou, vinnare av Sveriges mästerkock år 2021.

Christer Johansson – GOTT NYTT ÅR utspelar sig i Bohuslän, samtidigt som det finns utblickar till både Grekland, Kina och Indonesien. Kvinnorna som finns i de tre brödernas närhet lockar fram männens olikheter. Romanen är en fristående fortsättning på Vakten på Kynnefjäll och Det sjunde året.

Kristina Ohlsson – Efter succéstarten med ”Stormvakt” är Kristina Ohlsson tillbaka med sin andra Strindbergdeckare: ”Isbrytare”. Nu ligger vintern vit på Hovenäset och August är lyckligare än på länge. Hans butik, Strindbergs Second hand, går strålande och han är dessutom nyförälskad. Kristina Ohlsson är en av våra mest framgångsrika kriminal- och barnboksförfattare och tillhör Sveriges absoluta deckarelit.

Åsa Hellberg – Nu kommer den dramatiska upplösningen på berättelsen om hotell Flanagans. Åsa Hellberg är den som gick i bräschen för den svenska feelgood-vågen. Idag är hon en bästsäljande författare som skriver om kvinnor – och för kvinnor.

Släpp av nya böcker, signering och lättare förtäring under kvällen.

KÖP DIN BILJETT HÄR

Samarrangemang med Studieförbundet Vuxenskolan Väst och Hallmans Bokhandel