Museibutiken

gjutjärnljusstake från Village

Nyheter 2018 är produkter från Village, bland annat en ljusstake i gjutjärn producerad i samarbete med svenska Skeppshult.

Nyheter och erbjudande i vår

Vår i butiken med lokala ekofröer, böcker, ägg och dekorationer. Vi lämnar 20% på allt godis, fin choklad och nötter i variationer! Så långt vårt lager räcker, säljer vi nu ut nästa samtliga titlar från Bohusläns museums förlag. Välkommen in att se allt nytt vi packat upp!

I vår välkomnar vi nya leverantörer av skön svensk design! Från regionen hittar vi, by On och Village, samt ett flertal slöjdare och hantverkare från vårt område. Vårens första grönska matchar vi med produkter från ytterligare ett nytt märke hos oss, Klong. Sortimentet utökas med eleganta varor av William Morris.

Våra produkter

I museibutiken hittar du det mesta! Vi har något för honom och för henne samt till de mindre i familjen. För litteraturälskaren har vi ett digert sortiment, nu i vår har vi tagit in ett stort antal nya titlar i sortimentet! Vi erbjuder keramik från lokala hantverkare och slöjdare, Bohuskorgen av flätad vide, handmålade dräktdockor och produkter med en doft av tjära… Vi erbjuder också ett stort sortiment av William Morris, en stil som står sig genom åren och har en inredningstradition bland villor i de bohuslänska badorterna och skärgården. Hantverk i projekt med god tanke hittar ni i flera produkter. Fråga oss gärna!

Produkter från Klong

Nyheter från designermärket Klong finns nu i vår butik

Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av konsthantverk, svensk design och produkter med anknytning till våra utställningar. Du finner ett stort urval av böcker för alla åldrar. Smaker som hämtat inspiration från Uddevalla och Bohuslän hittar du i honung, sylt och marmelad. Fina praliner, teer speciellt framtagna för butiken, är exempel på goda presenter i sortimentet. För senaste nytt kan du följa oss på Instagram; bohuslansmuseum_butiken

Här hittar du våra produkter.

Museibutiken erbjuder också exklusiva Bohus Stickning som stickpaket. Vi har ett stort antal böcker från eget samt andras förlag. Här hittar du Förlaget.

Presentkort

Vill du ge bort en present men vet inte vad du ska köpa? Eller en Bohus Stickning men vet inte vilket mönster? Då är våra presentkort ett utmärkt alternativ. Du köper i museibutiken eller beställer via butik@bohuslansmuseum.se Ange vilken summa du vill ha. Du betalar enkelt via faktura.

Produkter från Mr Bear Family

Produkter från Mr Bear Family för skägget och tatueringarna hittar du hos oss!

Kontakta oss

Du når butiken på telefon +46 (0)522 – 65 65 01 eller butik[at]bohuslansmuseum.se

Inköpsansvariga

Vi söker hela tiden produkter i regionen, gärna ekologiskt och- eller med ett hållbart tänk. Har du tips eller önskemål om någon vara? Kontakta och tipsa oss gärna.

Petra Skarp, +46 (0)522 – 65 65 15, petra.skarp[at]bohuslansmuseum.se
Hannah Stening, +46 (0)522 – 65 65 15, hannah.stening[at]bohuslansmuseum.se