Äta vid Havet

ta vid havet620x420

Äta vid Havet – Mat, människor och råvaror från Bohuslän

Om boken

En bok som beskriver fiskarnas och skaldjurens väg från havet till tallriken. Här skildras människorna som har sin arbetsplats på havet, Bohusläns fantastiska råvaror samt recept som du kan göra hemma. Du får också följa med bakom kulisserna på de välbesökta krogarna.

Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.

Produktinformation

Pris: 295:- frakt tillkommer
Författare: Jonas Svensson, Reine Patriksson, Anna Henning Moberg
Inbunden, 2015
Språk: Svenska
Antal sidor: 167
Förlag: Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB
ISBN: 9789163785801

Vi lägger just nu om hanteringen av försäljning via webben. Under den tiden är inte postorder möjlig. Vi hänvisar  till vår butik på Museigatan 1 i Uddevalla under tiden.