För skolan

onsdag 22 mars 10:15 - 11:00

Magiska sagor för barn!

Kom till oss och fira Världsberättardagen! Berättelser för årskurs 0-1 och för årskurs 2-3.

Plats:
Entré: Fri entré men förbokning krävs. Boka på tel 0522-65 65 21 eller epost ingrid.uhlman@bohuslansmuseum.se Begränsat antal platser!

Magiska sagor – för barnens ögon att tindra och öronen att stå på skaft!
Med de muntliga berättarna Gun Jarnedal och Kerstin Thuresson.

berattare

Världsberättardagen firas sedan 1994. Tanken är att det denna dag ska berättas för alla åldrar, på så många olika platser som det bara är möjligt och på så många språk som det bara går. Sedan 2004 har Världsberättardagen ett årligt tema som berättare från hela världen enas om, 2017 är temat Förvandling.

Berättelser för årskurs 0-1 och för årskurs 2-3.

Bohusläns museum i samarbete med Berättargruppen 3:e vingen, Bohusläns hembygdsförbund, Bohusläns Föreningsarkiv, Studieförbundet Vuxenskolan och Västra Götalandsregionen.