Museibutiken

Vår kärlek till Bohuslän. Ett tema som kommer återfinnas hela 2017.

Vegamössa

Den populära Vegamössan från Emma & Malena finns både för barn och vuxna!

November i museibutiken!

Vi stökar inför vinter och jul. Nyhet hos oss, Rage for Leather – lokalproducerade läderprodukter i läckert rå design med ett gott miljötänk. I vårt skåp med välbefinnande har vi laddat ett regionalt märke för män, med naturliga ingredienser i snygga förpackningar! Allt för skägget, ansiktet och tatueringar.

Tjära för tankarna till kust, bryggor och det marina – vi har plockat hem ett fint urval av ljus, tvål och salvor med beprövade gamla recept bakom.
Artiklar som vi lämnar 20% på är kalsonger E&M, herrsortiment Edwin Jagger samt mysiga sammetshalsband. Ett bokbord fylls med bohuslitteratur från eget förlag blandat med andra guldkorn – allt till fyndpris!

20 % på långa och korta halsband i sammet och solglasögon från Mod Stockholm.

20 % på långa och korta halsband i sammet. Nyheter i form av solglasögon från Mod Stockholm.

Våra produkter

I museibutiken hittar du keramik från lokala hantverkare, Bohuskorgen av flätad vide, handmålade dräktdockor och produkter med en doft av tjära… Vi erbjuder också ett stort sortiment av William Morris. En stil som står sig genom åren och har en inredningstradition bland villor i de bohuslänska badorterna och skärgården. Hantverk i projekt med god tanke hittar ni i flera produkter. Fråga oss gärna!

Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av konsthantverk, svensk design och produkter med anknytning till våra utställningar. Du finner ett stort urval av böcker för alla åldrar. Smaker som hämtat inspiration från Uddevalla och Bohuslän hittar du i honung, sylt och marmelad. Fina praliner, teer speciellt framtagna för butiken, är exempel på goda presenter i sortimentet. För senaste nytt kan du följa oss på Instagram; @bohuslansmuseum_butiken

Klocka i bambu från Mod Stockholm och marina armband från Constantin Nautics.

Nyhet i butiken! Klockor i bambu från Mod Stockholm och marina armband från Constantin Nautics.

Beställning

OBS! Vi lägger just nu om hanteringen av försäljning via webben. Under den tiden är det bara möjligt att beställa Bohus Stickning via telefon 0522-656501. Vi hänvisar  till vår butik på Museigatan 1 i Uddevalla under tiden. För böcker från Bohusläns museums förlag kontakta Viveka Overland viveka.overland@bohuslansmuseum.se

Här hittar du våra produkter.

Museibutiken erbjuder också exklusiva Bohus Stickning som stickpaket. Vi har ett stort antal böcker från eget samt andras förlag. Här hittar du Förlaget.

Presentkort

Vill du ge bort en present men vet inte vad du ska köpa? Eller en Bohus Stickning men vet inte vilket mönster? Då är våra presentkort ett utmärkt alternativ. Du köper i museibutiken eller beställer via butik@bohuslansmuseum.se Ange vilken summa du vill ha. Du betalar enkelt via faktura.

Kontakta oss

Du når butiken på telefon +46 (0)522 – 65 65 01 eller butik[at]bohuslansmuseum.se

Inköpsansvariga

Vi söker hela tiden produkter i regionen, gärna ekologiskt och- eller med ett hållbart tänk. Har du tips eller önskemål om någon vara? Kontakta och tipsa oss gärna.

Petra Skarp, +46 (0)522 – 65 65 15, petra.skarp[at]bohuslansmuseum.se
Hannah Stening, +46 (0)522 – 65 65 15, hannah.stening[at]bohuslansmuseum.se