Boka visning

Visning_620x320

Om du skall besöka Bohusläns museum med en grupp är du varmt välkommen att förboka en visning av någon av våra utställningar eller en kortare introduktion om hela museet. I mån av tid går det också att boka visning av filmer med förankring i stenhuggarepoken.

Boka visningar

Gruppvisningar kan bokas både i våra tidsbegränsade och fasta utställningar. En grupp är max 30 personer. Är ni fler i gruppen rekommenderar vi att du bokar två visningar. En visning varar ca 45 minuter och kostar 700 kr (vardag) 1000 kr (vardag efter kl 18 samt helger).

Boka introduktion

Önskar ni en kortare presentation av Bohusläns museum kan du boka en introduktion. Vi erbjuder också introduktioner om Bohus Stickning. Pris 300 kr.

Boka visning av film

I mån av tid visar vi följande tre filmer som alla handlar om stenhuggarindustrin och dess kringliggande historia och kultur. Pris gratis.

Skärvor från en svunnen tid – en film om stenhuggarepoken i  Bohuslän

Produktionsår 2004. 58 minuter. Av Kjell Andersson och Folke Johansson.

Stickspåret – från nödhjälpsarbete till världssuccé

Produktionsår 2007. 58 minuter. Av Kjell Andersson.

Hitlerstenen – en märklig affär i krigets skugga

58 minuter. Av Kjell Andersson.

 

Fyll i formuläret för att föra en förfrågan om visning / introduktion samt visning av film. Vi återkommer till dig.

Visningar, introduktioner och visningar av filmer bokas hos Annelie Isacsson, 0522-65 65 11, epost: annelie.isacsson@bohuslansmuseum.se eller hos Ingrid Uhlman, 0522-65 65 21, epost: ingrid.uhlman@bohuslansmuseum.se

Mer information om